top of page

High end geluidsstudio in Amsterdam

Wij zijn een high end opname- en geluidsstudio in hartje Amsterdam. Je kunt bij ons terecht voor muziek & geluid voor al je audiovisuele projecten. Werk je aan een film, documentaire, radio/TV commercial, kunstproject of aan de ontwikkeling van een app? Dan is je audio in goede handen bij onze ervaren en creatieve sound engineers.

Bij onze geluidsstudio kan je terecht in drie high end studioruimtes in het hart van Amsterdam. We denken graag met je mee hoe we met audio jouw commercial, app of film naar een nog hoger niveau kunnen tillen. We helpen je dan ook graag met het casten, opnemen en regisseren van voice-overs, sound design, het op maat componeren van of het zoeken naar de juiste muziek, en uiteindelijk de mixage & mastering

Al je audiovisuele projecten zijn bij ons in goede handen.

Ben je op zoek naar een goede geluidsstudio? Wil je graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Onze geluidsstudio ligt net buiten het centrum van onze hoofdstad Amsterdam en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk alvast onze showreel en neem contact op.

bottom of page