top of page

Sound design

Goed sound design is cruciaal in elke audiovisuele productie. Werk je aan een commercial, film, documentaire of animatie? Dan heb je een professionele en creatieve sound designer nodig die je productie begrijpt en aanvult met passende sound effects. Van in your face bliepjes, swooshes, spectaculaire filmische hits tot subtiele atmosferen. Wij hebben alles in huis voor perfect passend sound design.

Visuele elementen in film en televisiecommercials vragen eigenlijk altijd om ondersteuning door middel van geluid. Geluid brengt de visuele creatie tot leven en triggert menselijke emoties. Het creëren van de perfecte soundscape is daarom cruciaal voor elk project.

Naast dat we onze eigen sound effects opnemen en maken, beschikken we uiteraard over een zeer uitgebreide sound effects library waarmee we elke productie van te gek sound design kunnen voorzien.

Ben je op zoek naar een goede geluidsstudio? Wil je graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Onze geluidsstudio ligt net buiten het centrum van onze hoofdstad Amsterdam en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk alvast onze showreel en neem contact op.

bottom of page